Vijfde lustrum DJO

DOMSTAD JEUGDORKEST 25 JAAR!

Vijfentwintig jaar geleden werd Domstad Jeugdorkest opgericht en dat gaan we vieren! Op 29 maart is de aftrap van een jaar vol fantastische activiteiten in en om Utrecht waarin we laten zien en vooral horen waar onze jeugdorkesten met jongeren van 8 tot 18 jaar toe in staat zijn. Houd ons dus in de gaten de komende tijd.

De voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang en we zijn op zoek naar sponsors voor diverse lustrumactiviteiten. Wil je helpen met sponsors werven, zelf een donatie doen of met je bedrijfsnaam op het T-shirt staan waar straks onze 180 jeugdleden in gaan schitteren, meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 maart, want dan worden de t-shirts besteld. Voor meer informatie mail lustrumcommissie@domstadjeugdorkest.nl of bel 06 50637017.

Zoek je het liever dicht bij huis, dan kun je altijd nog je statiegeldflessen inleveren voor het Domstad Jeugdorkest. Dat kan bij de Plus aan de Adriaen van Ostadelaan, op het Smaragdplein en aan de Voorstraat. Kies voor ‘donatie’ en dan voor ‘Domstad Jeugdorkest’, dan komt het statiegeld ten goede aan de t-shirts.