Concerten en activiteiten in 2021

Zomerconcert te Utrecht

11 juli 2021

Een concert van alle orkesten als afsluiting van dit seizoen.
Locatie: Tuindorpkerk in Utrecht, adres Professor Suringarlaan 1, 3571 WH Utrecht.

We splitsen het op in kleine concertjes, om zo de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Als we gezinsclusters kunnen maken, dan is er mogelijk ruimte voor wat meer publiek per concert. In elk geval is er genoeg plaats in de Tuindorpkerk om ruim 60 personen publiek te mogen toelaten per optreden.

Elk concert duurt 20 tot 25 minuten, met uitzondering van het concert van het oudste orkest, het Jeugdorkest, wat 30 minuten gaat duren.

Het Jongstrijk, het Jong en het Jeugd hebben elk één optreden. Het Junior geeft gezien de omvang van het orkest twee optredens, waarvan de tweede in combinatie met het concert van het Koper.

Begintijden van de concertjes

  Orkest   Begintijd
  Jongstrijk   13.30 uur
  Jong   15.00 uur
  Junior 1   16:45 uur
  Koper + Junior 2   17.45 uur
  Jeugd   19.30 uur

De kerk gaat open voor publiek 15 minuten voor aanvang van het concert.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gebeurt alleen online. Zo vermijden we zoveel mogelijk contact.
Let u alstublieft op dat u een kaartje koopt voor het juiste orkest. Ieder kaartje kost €7,50 ongeacht de leeftijd van de bezoeker.

Voor alle leden zijn er twee kaartjes gegarandeerd beschikbaar tot 4 juli. Wij vragen u dan ook niet meer dan 2 kaartjes per meespelend lid te kopen, waarbij we er vanuit gaan dat gezamenlijk gekochte kaartjes binnen één huishouden vallen (een gezinscluster).

Op 4 juli bekijken we hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Die worden dan in de vrije verkoop gedaan in het kader van “op is op”. Dus informeer alvast bij opa’s, oma’s, vrienden of ze kunnen, maar wacht s.v.p. nog even met kaarten te kopen voor hen!

Link naar de kaartverkoopsite: https://domstadjeugdorkest.stager.nl/web/tickets

Houdt uw online ticket bij binnenkomst bij de hand, zodat we deze kunnen scannen en de aanwezigheid van een ieder kunnen bij houden (i.v.m. COVID-19 regelgeving). En zoals bekend, kom niet als u verkoudheidsklachten heeft of als u anderszins volgens de COVID-richtlijnen in quarantaine moet.

Violendag Conservatorium Utrecht

24 oktober 2021

Voor Jongstrijk

Meer informatie volgt nog.