Grote Clubactie 2022

Dit jaar doet het Domstad Jeugdorkest mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een jaarlijkse actie waar allerlei verenigingen en clubs aan mee kunnen doen. De leden verkopen loten voor deze actie. Een groot deel van de opbrengsten gaat naar de club zelf, in dit geval naar het DJO. Het DJO doet voor het eest mee dit jaar.

Koop hier je loten.

De Grote Clubactie is goed voor onze zichtbaarheid: door het verkopen van loten, bijvoorbeeld door langs de deuren te gaan, maken buurtgenoten en vrienden kennis met het DJO. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie hopen we onder andere geld te kunnen sparen voor het aankomende Lustrumjaar (in 2024), voor de studie weekenden en de buitenlandreis voor het oudste orkest (Jeugd), wat circa 1 keer in de 3 jaar plaatsvindt.

De actie loopt van 24 september tot en met 21 november.

De grote clubactie is op zaterdag 24 september gestart en loopt tot maandag 21 november. Met de loten zijn mooie prijzen te winnen. De trekking voor de winnende loten is op dinsdag 6 december. De uitslag is bekend op woensdag 7 december. De Grote Clubactie bestaat dit jaar 50 jaar. Meer lees je op hun website.

Hoe werkt de Grote Clubactie?

Leden van het Jongstrijkorkest, het Jongorkest en het Juniororkest krijgen een verkoopboekje, met daarop een persoonlijke QR code. Het handigst is om via de QR-code loten te verkopen. Het is ook mogelijk om papieren loten te verkopen (23 loten per boekje).

Leden van het Jeugdorkest krijgen een sticker met daarop hun persoonlijke QR-code. Je kunt je eigen verkoop-pagina delen op Whatsapp of social media. Verloop de loten het liefst via de QR code. Belangrijk! De verkochte papieren loten moeten aan het einde nog wel weer worden ingeleverd, zodat de penningmeester deze via de site van de clubactie kan registreren.

Leuke prijzen te winnen voor lotenverkopers

Als je jouw QR-code scant, dan kom je op de persoonlijke verkoop-pagina van jouzelf. Daar staat je naam op en dat je loten verkoopt voor het DJO. Je kunt daar ook zien hoeveel loten je al hebt verkocht. Verdien een medaille door meer dan 25 loten te verkopen.

Verdien een medaille door meer dan 25 loten te verkopen

Verkoop je meer dan 25 loten, dan krijg je na afloop een medaille toegestuurd als aandenken.

Ding mee naar mooie prijzen door 40 of meer loten te verkopen

Verkoop je 40 loten of meer, dan ding je mee voor nog meer prijzen! Hiervoor is het nodig om je apart aan te melden op de grote clubactie website bij winacties.

Prijzen vanuit het DJO voor de meest verkochte loten

De drie leden die de meeste loten verkocht hebben krijgen van het DJO een cadeaubon van 50, 30 of 20 euro

Alle orkestleden van het orkest dat het meeste loten verkocht heeft (naar rato van het aantal leden) krijgen een verrassing!

Streefbedrag: € 8000 ophalen voor het DJO

Een lot kost € 3,-. Daarvan gaat 80% naar het DJO. Dat is € 2,40 per lot. Het DJO heeft als streefbedrag € 8.000 euro gesteld. Dit komt neer op 3.333 loten, dus een heleboel! Hopelijk kunnen we met elkaar dit streefbedrag najagen. We doen voor het eerst mee, dus we moeten ook ontdekken hoe het gaat lopen. We hebben ook een algemene verkooppagina van het DJO.

Superloten

Naast gewone loten, kunnen ook zogenaamde Superloten verkocht worden. Hiermee verkoop je meteen 50 loten a € 150 euro. Zo’n superlot kun je bijvoorbeeld verkopen aan je familie, buren of bij eventuele sponsors.

QR-code

Leden van het Jeugdorkest krijgen alleen de QR-code voor online verkoop. Zij krijgen dus geen boekje. Natuurlijk kunnen ook de jeugdleden langs de deuren gaan, maar dan met de QR-code.