P-bone workshop

Op zondag 3 juni organiseert ZIMIHC samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur twee workshops P-bone spelen door Mr. P-bone. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en vinden om 13.00 en 15.00 uur plaats in de Winkel van Sinkel. De workshop is onderdeel van het programma Utrecht Blaast van ZIMIHC.

Je hoeft niet te kunnen spelen en je hoeft geen instrument mee te brengen. Mr. P-bone gaat je leren hoe je een P-bone (een kunststof trombone) moet leren spelen. Na een uur kun je al aardig meeblazen!

Wie is Mr. P-bone?

Mr. P-bone, alias Mark Boonstra, is een professionele trombonist die deel uitmaakt van de Philharmonie Zuid Nederland. Hij geeft les aan Codarts (Rotterdam) en Fontys (Tilburg). Als Mr. P-bone komt hij op veel scholen in Nederland om kinderen actief kennis te laten maken met het maken van muziek.

Aanbod van het DJO

Kinderen die na deze introductiecursus enthousiast zijn en doorgaan met lessen P-bone kunnen van het DJO gratis een jaar lang een P-bone in bruikleen krijgen. We hopen natuurlijk dat ze daarna ver genoeg zijn om in het DJO te komen spelen. Dus zeg het voort aan aan je vrienden, familie, klasgenoten en kennisen die geïnteresseerd zijn in muziek en die nog een leuk instrument zoeken om te leren bespelen!

Datum: 3 juni 2018
Tijden: 13.00 ur en 15.00 uur
Locatie: Winkel van Sinkel (tuinzaal)
Kosten: geen
Meer informatie zie de website van Utrecht Blaast.