Kom jij ook bij het Domstad Jeugdorkest spelen?

Samen muziek maken, dat is toch het leukste dat er is?  Bij het Domstad Jeugdorkest spelen zo’n 180 muzikanten van 8 tot 18 jaar, verdeeld over 5 orkesten. We repeteren op vrijdagmiddag, geven regelmatig concerten op diverse locaties én we gaan twee weekenden per jaar op orkestkamp. En het goede nieuws is dat we plaats hebben voor nieuwe leden in al onze orkesten! Wil jij kijken of het Domstad Jeugdorkest iets voor jou is? Kom dan naar een van de meespeelrepetities voor aspirant leden.

JONGSTRIJK ORKEST:  voor muzikanten van ca. groep 4 t/m 6 van de basisschool, die enkele jaren een strijkinstrument bespelen en enige samenspelervaring hebben. Meespeelrepetities op vrijdagmiddag 18 en 25 september om 16.00. Locatie Parnassos, Kruisstraat.

JONG ORKEST: voor muzikanten van ca. groep 7 van de basisschool t/m de 1e klas van de middelbare school  die enkele jaren muziekles en enige samenspelervaring hebben. Blazers zijn welkom vanaf groep 8 van de basisschool. Meespeelrepetities op vrijdagmiddag 18 en 25 september om 16.00 uur. Locatie Parnassos, Kruisstraat.

JUNIOR ORKEST: voor muzikanten van ca. 2e en 3e klas van de middelbare school die al wat meer ervaring hebben met hun instrument. Meespeelrepetities op vrijdagmiddag 11 en 18 september om 17.00 uur. Locatie DUMS, Domplein.

JEUGD ORKEST: muzikanten in de leeftijd van ca. de 4e t/m de 6e klas van de middelbare school. Het orkest speelt originele werken uit het symfonische repertoire, zo veel mogelijk in originele bezetting. Meespeelrepetities op vrijdagmiddag 11 en 18 september om 16.00. Locatie DUMS, Domplein.

Heb je belangstelling? Stuur dan een mailtje naar Lisette le Coq via auditiecoordinator@domstadjeugdorkest.nl.

Je bent van harte welkom!