Fijne zomervakantie!

Het seizoen zit er weer op en de zomervakantie kan wat ons betreft beginnen! We kijken terug op veel mooie momenten, zoals de twee concerten die we met alle Domstad Jeugdorkesten samen gaven, maar we hadden ook een recordaantal andere optredens in en om Utrecht. De twee orkestweekends waren als vanouds gezellig en leerzaam en ons oudste orkest maakte een bijzondere orkestreis mee die we maar eens in de drie jaar organiseren. Kortom, we kijken tevreden terug op een mooi seizoen.

We willen alle vrijwilligers, donateurs en fondsen bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt en die ons hopelijk blijven steunen. Tijdens ons laatste concert namen we afscheid van een aantal vrijwilligers dat zich enorm heeft ingezet voor Domstad Jeugdorkest en hen willen we hierbij dan ook speciaal bedanken.

Drie orkestouders namen afscheid: Sylvia Oosterhof is vier jaar orkestouders geweest voor het Jeugdkoperorkest en zij stond daarmee aan de wieg van dit bijzondere koperblazersensemble. Marga Reinders en Chaja Deen waren respectievelijk negen en zes jaar actief voor DJO, waarvan grotendeels als orkestouders van het Jeugdorkest. Zij hebben ontzettend veel betekend voor het Jeugdorkest sinds hun aantreden. Wij bedanken Sylvia, Chaja en Marga hierbij nogmaals voor hun ongelofelijke inzet.

Ook namen drie bestuursleden afscheid: Femke Boddeke-Vossepoel was vijf jaar voorzitter van het bestuur en zij heeft een belangrijke rol gespeeld  in de groei en in het betrekken van alle vrijwilligers bij het orkest, Carla Derijck was vijf jaar secretaris van Domstad Jeugdorkest en was in die positie een drijvende kracht achter de toenemende organisatiegraad van het DJO. Hans Bouma zat vier jaar in het bestuur en in die tijd professionaliseerde hij het instrumentenfonds en was hij actief als fondsenwerver voor DJO. Femke, Hans en Carla, ontzettend veel dank voor jullie tomeloze inzet voor DJO achter de schermen.

Gelukkig staan er voor alle vertrekkende bestuursleden en vrijwilligers alweer nieuwe mensen klaar. Wij zullen ze eind augustus aan jullie voorstellen.

We zien elkaar weer bij de eerste repetitie op vrijdag 31 augustus. Maar nu eerst een heel fijne en misschien zelfs wel muzikale zomer gewenst!